با سلام. 23 سالمه 10 ماهه عروسی کردم. پلی کیستیک دارم پریودم جلو میندازه و منظم نیست. مثلا 35 روز یک بار 36 روز یک بار ،اما هر ماه پریود میشم. دکتر رفتم گفتن حالت خفیفی پلی کیستیک داری و بهتره که پیشگیری نکنی.قرصی هم بخاطر پلی کیستیکم ننوشت و گفتن که تا خرداد اقدام کن برای بارداری. الان خرداد تموم شد به علت یک  سری مشکلات من نتونستم اقدام کنم. و سه چهار ماه طول میکشه تا مشکل بر طرف شه.(باید آزمایش ژنتیک بدیم و تا جوابش بیاد طول میکشه). سوالم این بود که من نگرانم بخاطر حرف دکتر که گفته بود تا خرداد اقدام کن. لطفا راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام  دوست عزیز  اگر انجام آزمایش ژنتیک واجب و ضروری است بهتر است سریعتر انجام داده تا جواب آن زودتر آماده شود بعد برای بارداری اقدام کنید  نگران نباشید می توانید بعد از جواب آزمایش خون اقدام به بارداری داشته باشید موفق باشید