سلام من 22 روزه زایمان طبیعی کردم هنوز بخیه هام جذب نشدن، و اذیتم میکنه موقع نشستن، و کاملا حس شون میکنم، با سشوار هم خشک نگه میدارم و پماد آلفا هم میزنم، ولی هنوز خوب نشدن، بخیه آخری که نزدیک مقعدم هست کمی ورم کرده چکارکنم که زودتر خوب بشن؟

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز باید صبور باشید التیام بخیه ها و بهبود زخم زمان بر است اگر درد دارید می توانید از شیاف دیکلوفناک استفاده کنید اگر از جای بخیه ها ترشح خارج می شد یا قرمزی والتهاب در محل زخم به وجود آمده بود نیاز به پیگیری وبررسی وجود داشت بنابراین جای نگرانی وجود ندارد موفق باشید.