سلام خانوم خسته نباشید من از کرم روشن کننده فیس دوکس استفاده میکنم الان ۲۰ روزه کک و مک هام همه اومده بالا آیا به خاطره کرم هست آیا کک و مکهام از بین میره یا باید کرمو قطع کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص پوست، مو و زیبایی

با سلام اگر لک های صورت شما ارثی است و از کودکی همراه شما بوده با روش های درمانی نتیجه مطلوبی نخواهید گرفت ولی اگر لک هایی است که در سال های اخیر و در اثر نور خورشید ایجاد شده با کرم ها و روش های لیزری کمی بهتر میشود در هر صورت چنان چه از کرم روشن کننده استفاده میکنید حتما مرتب ضد آفتاب بزنید .