اعتیاد همسرم به شیره تریاک

با سلام. ۸ ساله ازدواج کردم و حدود یک ساله که همسرم به شیره تریاک اعتیاد داره که من دوماهه متوجه شدم چون کارش زیاده و تمام روز بیرونه دیر متوجه شدم ( البته به گفته خودش ۱۴ سال پیش تریاک رو ترک کرده که گویا مدت اعتیادش پنج شش سال بوده) وقتی فهمیدم خودشم تقاضای کمک کرد یک هفته توی خونه موندیم و شبانه روز مواظبش بودم خیلی درد کشید و بعد یک هفته رفت سرکار اما خیلی زود دیگه درد پاهاش خوب شد و من بهش دوباره شک کردم. تا اینک دوباره توی ماشین ابزار استفاده مواد دیدم و این سری بهش گفتم تنها فرصتی که بهت میدم اینه که بری کمپ و قبول کرد و فردا راهی کمپ میشه. خیلی نگران و مضطربم منو دخترم بیش از حد بهش وابسته ایم چون توی شهر غریب زندگی میکنیم و کسی رو نداریم ولی مجبوریم حداقل ۲۱ روز ازش دور باشیم. سوالم از شما اینه که با توجه به اینک خودش خواسته ترک کنه و کمپ ترک اعتیاد  رو انتخاب کرده آیا ممکنه تحمل این دوری بی فایده باشه و بازم وقتی برگرده بره سراغ مصرف؟

لطفا راهنمایم کنید

پاسخ مشاور

مشاور اعتیاد

با عرض سلام خدمت شما دوست عزیز

بیماری اعتیاد بیماری بسیار چسبنده ایه همون طور که از اسمش پیداست یعنی زندگی بدون یک ماده برای کسی به مرحله ء غیر ممکن میرسه مواردی بوده که شخصی بارها و بارها کمپ رفته و متاسفانه دوباره لغزش داشته و بیماری اعتیاد برگشته بنابراین این که ممکنه که همسر شما مجدد مصرف کنه یا خیر خیلی قابل پیش بینی نیست اما اینکه قبول کرده و تقاضای کمک میشه دید بهتری به روند درمان و ترک کامل داشت پیشنهاد میکنم بعد از اتمام دوره کمپ حتما به صورت مستمر هم خودتون هم همسرتون از خدمات روانشناسی مراکز استفاده کنید .

موفق و موید باشید