آب کردن چربی های پهلو

سلام وقتتون بخیر. من هفته ای سه الی چهار روز ورزش میکنم و کالری مصرفیم رو میشمرم برای لاغری. قسمت پهلوهام چربی داره و به جز روزهایی که ورزش میکنم به صورت جداگانه شروع کردم هر روز ورزش پهلو انجام دادن ( 90 تا برای هر سمت  خسته هم نمیشم چون در حد تواناییمه ولی خب روز بعدش عضله هام یکم میگیره که سریع رفع میشه). الان همه بهم میگن اینجوری با وزنه ورزش پهلو انجام بدی نه تنها چربی ها آب نمیشه بلکه ثابت و سفت میشه. این حرفها منو یکم نگران میکنه. الان پرسشم از محضرتون این هست که این حرفهایی که بهم گفتن درسته یا خیر و اینکه اگه قراره من ورزش کنم ولی چربی آب نشه و بدتر سفت بشه، پس چجوری میتونم به فرم ایده آل برسم؟

ممنون از راهنماییتون

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور تغذیه

با سلام

برای لاغری های موضعی بهترين روش ورزش می باشيد، ورزش باعث سفت شدن چربی نميشود بلكه ماهيچه های موجود در زير بافت چربی را تقويت ميكند، نگران نباشيد