سلام. من یه هفته است که کمردرد شدید دارم. پیش دوتا دکتر رفتم و آمپول آرام بخش دادن. و میگن از بی تحرکیه. آمپولارو زدم ولی هنوز خوب نشدم. کمرم جوری درد میکنه که نمیتونم راه برم. ممنون میشم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٣ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

وقت بخير

اسپاسم شديد عضلانی وجود داره

كه احتمالا حركت نابجايی داشتيد اگر اخيرا اسباب كشی و یا فعاليت خاص ديگه ای داشتيد ذكر كنيد،

و اگر شروع درد تدريجی بوده از چه زمانی شروع شده.

از جمله اقدامات كيسه آب گرم در اطراف ستون فقرات و ناحيه باسن است

حركتی كه ميتواند در اين زمان به شما كمک كند حركت self lumbar mobilization است

روی تخت دراز بكشيد و دو زانو را خم كنيد و پاها را به دو سمت بچرخانيد.

حركت را متناوب برای دو يا سه دقيقه تكرار كنيد

برای ديدن شكل صحيح حركت عبارت انگليسی را گوگل كنيد