سلام. من شش ساله ازدواج کردم ! شوهرم سردمزاجه و عصبی و ۳۶ ساله منم هم ۲۶ ساله هستم اخلاقهای بد خب خیلی داره که بارها از مشاورین کمک خواستم ولی بدترینش پنهان کاریش هست ! مثلا با خانم های اقوام‌ من حرف میزنه میگه که به من نگن چون حساسم من نمی دونم هدفش چیه! با خواهرم. خالم.دختر خالم .دوست داره ارتباط برقرار کنه و به من نگه این مسئله منو اذیت میکنه! نگید حرف بزنم باهاش که سر این مسائل تا مرز طلاقم رفتیم نگید بریم مشاور‌ که اون نمیاد میگه تو روانی و شکاکی! بخدا من شکاک نیستم یعنی بقیه بهم نشون‌ میدن که‌ چه میکنه به اطمینان میرسم با سند و مدرک ! ولی بخاطر اینکه برای دیگران مشکلی پیش نیاد نمیتونم سند و مدرکم رو نشون بدم شما بگید من چیکار کنم خیلی اذیتم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم

اگر نخواهید به مشاور مراجعه کنید و با ایشون هم سر این موضوع صحبت نکنید ،یک راه باقی میمونه . اینکه در رفتار و گفتار ایشون و همچنین خودتان دقیق بشید تا دلایل این موضوع رو پیدا کنید

با پیدا کردن موقعیت ها و مساله هایی که به وجود آورنده این شرایط هستند میتونید روی موضوع کنترل بیشتری پیدا کنید و شاید با تغییر دادن بعضی چیزها بتونید شرایط رو بهبود ببخشید

اینکه ایشون به مشاور مراجعه نمیکنند دلیل مناسبی برای مراجعه نکردن شما نمیشه ،شما با یک روانشناس مجرب ملاقاتی داشته باشید قطعا بسیار کمک کننده هست