سلام. من هفته ۱۷ هستم. بهم گفتن طاق باز نخواب و اینکه اگه خواستی از این پهلو به اون پهلو بخوابی حتما بلند شو بشین بعد برگرد .اینا درسته؟ ضرر داره واسه جنین؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید خیر این مطلب که باید بلند شوید بعد تغییر وضعیت بدهید درست نیست واز نظر علمی اثبات نشده است می توانید به راحتی از یک پهلو به پهلوی دیگر شوید مشکلی به وجود نمی آید بهتر است اول  به پهلوی چپ بخوابید اگر خسته شدید  به پهلوی راست و بعد طاق باز بخوابید با بزرگ شدن جنین  و بالا رفتن هفته های بارداری خود به خود خانم های باردار به علت بزرگ شدن شکم به  پهلو می خوابند موفق باشید.