تعیین بارداری با بی بی چک

با سلام و خسته نباشید بنده یک روز از موعد پريودم گذشته و تست بی بی چک با ادرار اول صبح انجام دادم و منفی بود ولی هیچ علائم پريودی ندارم فقط ترشحات سفید خیلی زیاد بارداری قبلی هم که منجر به سقط شد همین طوری بودم آیا امکان بارداری هست یا زود از تست استفاده کردم؟با تشکر

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما بهتر است تا یک هفته دیگر صبر کنید اگر تاخیر در پریود خود داشتید آن وقت مجدد  تست بارداری انجام بدهید موفق باشید.