جدیدا با کوچکترین حرفی از دیگران خیلی دلخور میشم با همه تقریبا قطع رابطه کردم پسرم تا کوچکترین کاری میکنه پرخاشگر شدم فقط رابطم با همسرم یه مقدار خوبه خیلی گریه میکنم توو تنهایی خودم بنظرتون چیکار کنم ؟و علایم چی هستش؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم

متاسفانه اطلاعات کافی در اختیارم قرار ندادین و توضیحاتتون خیلی کم هست اما به طور کلی باید بگم در حیطه روانشناسی علایم بسیاری از موضوعات خیلی خیلی به هم شبیه هستند.

میتونه علایم مشکل خاصی هم نباشه و تنها آزردگی جزیی در روحیه شما باشه

پیشنهاد میکنم به یک مشاور مراجعه کنید و مشکلتون رو درمیون بزارید