گرفتگی بینی و گلودرد در نوزاد

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 78 بازدید 1 تبادل تجربه

با عرض سلام و خسته نباشید. ببخشید پسر من الان ۲۱روزشه خودم با توجه به نفس کشیدنش و شیر خوردنش حس میکنم بینیش گرفتگی داره و گلودرد و سینه درد داره. باید چیکارکنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
هوای اطراف مرطوب باشد می توانید از دستگاه بخور استفاده کنید. اگر گرفتگی بینی در شیر خوردن خللی ایجاد کرده و تعداد نفس ها افزایش یافته به پزشک مراجعه کنید.

تجربه شما

تشکر ممنونم از راهنماییتون