سلام خسته نباشید دو تا بچه دارم یک پسر ۴سال و یه دختر ۳سال دارم خودم خیلی زود ازدواج کردم و بعد پنج سال اونقدر گفتن که چرا بچه دار نمیشید که ماهم اقدام کردیم و تو هنجده سالگی باردار شدم و یک سال بعد هم ناخواسته دخترم بدنیا اومد الان واقعا از تربیت کردنشون عاجز شدم خیلی سخته و هیچ کمکی هم ندارم همیشه پیش خودم تو خونه هستند واقعا سعی میکنم بینشون فرق نزارم و خیلی مواظبشون هستم ولی پسرم خیلی شلوغ میکنه و خواهرشم همش تقلید کار اون رو میکنه همش تو خونه باهم دعوا میکنن مثلا دراز کشیدن دخترم. پاشو دراز میکنه سمت برادرش اون بلند میشه کتکش میزنه همه چیزو برای خودش میدونه و زور میگه مثلا به آبجیش میگه وسیله ای که دستته بده به من اگه نده بزور میگیره اینم اصلا حتی اگه کتکم بخوره کوتاه نمیاد اگرم بتونه از دستش بگیره اینم وقتی حواسش نیست میره میزنتش و فرار میکنه پسرم با همه اون طوریه و بهشون زور میگه و اگه چیزی رو بخواد کوتاه نمیاد تا از دست طرف بگیره خیلی زود با همه دعوا میکنه همیشه باید حواسم بهش باشه اگه پیش من باشه یکم به حرفم گوش میده  هر کاری هر کسی بکنه میگه منم میخوام مثل باباش دو بار غذا بکشه میگه باید منم دو بار بخورم بهش میگم تو بزرگتری باید مواظب خواهرت باشی نزاری کسی اذیتش کنه بعضی وقتها اگه کسی خواهرشو بزنه میره طرفداری میکنه ولی میاد خودش خواهرشو اذیت میکنه زیاد دوست نداره با اسباب بازی بازی کنه بیشتر با وسایل خونه بازی میکنه منم کار خونه و رسیدگی بهشون خستم میکنه تو نگهداریشون و کار خونه هیچ کم و کاستی نمیبینم ولی دیگه تو تربیتشون واقعا موندم چیکار کنم پدرشون هم کارش جوریه که زیاد خونه نیست خودم واقعا عصبی شدم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام مامان عزيز

اين مساله دعوای خواهر و برادری كاملاً طبيعی هست و همه والدين اين مساله رو دارن و فقط شما نيستيد

اول اينكه رابطه تون را با كودكان مثبت كنيد با هر كدوم بطور جداگانه روزی ٢٠ دقيقه بازی كنيد فقط هدف برقراری ارتباط خوب با شما هست.

دوم  برای دعوا كردنشان قانون بذاريد و جدول استيكر جداگانه برای هر كدام

مثلا قانون خونه ما اينه كه اگر باهم دعوا نكنيد يه استكير براتون می ذارم تو جدول اگر مثلاً ٥ تا شد اون عروسک يا ماشين خوشگله رو برات ميخرم و اگر دعوا كنيد مثلاً ٥ دقيقه ماشينت رو ازت ميگيرم🙏🙏🌹🌹