مشکلات زندگی مشترک

سلام. خیلی احساس دپرسی میکنم با این که تازه ازدواج کردم، مشکلات مالی اذیتم میکنه و بهونه گیر و عصبی شدم و اصلا احساس خوشحالی و خوشبختی نمکنم، با وجودی که عاشق همسرم هستم و همینطور همسرم خیلی دوستم داره ولی خب تلاش هایی که برای زندگیمون میکنه به چشمم نمیاد، نمیدونم چیکار کنم، دوست دارم مثل سابق شاد باشم، لطفا راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل معلم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز ممنون که مارو انتخاب کردید

ای کاش اطلاعات بیشتری در اختیارم قرار میدادید
درروابط زوجین یکسری نیاز روانشناختی وجود داره که بهتر هست این نیازها شناخته بشه و به اون پرداخته بشه دوست داشتن همدیگه خیلی خوبه اما بهتره بررسی بشه که چقدر از نیازهای روانی شما در این رابطه پاسخ داده میشه .یکی از. نیازهای روانشناختی خانمها حمایت مالی از طرف همسر هست به نظر میاد این نیاز در این رابطه پاسخ داده نمیشه بهتره سهم خودتون رو در. ارضای این نیاز بررسی کنید که چقدر شما احساس نیاز می کنید. آیا در توان همسرتون هست و پاسخ به این نیاز نمی دهند یا ایشون واقعا نمی توانند به نیاز شما پاسخ دهند اگر توقع شما بالاست به شما توصیه می کنم تلاش کنید در. شرایط اقتصادی که داریدبه جای بهم ریختگی کمی صبوری کنید و از همسرتون درخواست کنید که زمانی رو برای ارضا نیاز مالیتون برای شما تعیین کنند ،البته من به شما حق میدم  و حال شما رو درک می کنم که بسیار سخت هست که نیاز شما برآورده نمیشه و این باعث ناراحتی شما شده و شما رو دچارعصبیت و بهانه گیری کرده احساس می کنم شما خودسرزنشی نیز دارید و از این که بهانه گیر شدید خودتون رو سرزنش می کنید. به خودتون حق بدید به عنوان همسری که نیاز روانیش تو رابطه برآورده نمیشه کمی احساس دپرسی بکنه اما یه سوال ازخودتون بپرسید  آیا بهانه گیری و عصبانیت دراین شرایط به من کمکی هم کرده؟؟؟بهتره تا بهبود شرایط ،خودمون به مشکلاتمون اضافه نکنیم
براتون آرزوی آرامش دارم