گرفتن یارانه والدین و درصد حساب بانکی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 77 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام

میخوام بدونم گرفتن یارانه برای دختری که تک فرزند هست و پدر و مادرش شاغل هستند حرام است ؟

اگر حرام است یا مکروه مرا راهنمایی کنید

دوم اینکه مبلغی را در بانک  بحساب گذاشتم که هر ماه در صدی که دقیق نمیدونم چقدره بهش اضافه میشه

آیا درسته ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام. گرفتن یارانه جز محرمات و مکرها ت نیست گفتن کسانی که نیاز ندارند  نگیرند  گذاشتن پول در بانک صحیح نیست چون با این پول کار و تولید انجام نمی شه که به ما کار کرد بدن . من این کار رو انجام نمیدم .
باز هم به نظر مر جع تون مراجعه کنید .

تجربه شما

سلام، خانم وهابی آیا شما یقین دارید که با آن پول کار و تولید نمیشود؟ اگر شک هم داشته باشید، اشکالی ندارد و  اگر با آن کار نکنند گناهش به گردن خود بانک است.

قوانین بانکها به تایید فقیهان شورای نگهبان رسیده و اسلامی است، حالا شاید بعضی بانکها درست اجرا نکنند.

حکم گذاشتن پول در بانک، به نیت هر شخص بستگی دارد، اگر به نیت گرفتن سود بگذارد، حرام است ولی اگر به نیت عقود اسلامی مثل مضاربه و... باشد، هیچ اشکالی ندارد.

لطفا این جواب را به سوال کننده هم برسانید، شاید این نظر را نبیند. (طلبه از قم)