سلام روزتون بخیر. آزمایش دادم پرولاکتین 26 رنج خود آزمایشگاه تا 23 هست. دکترم گفت ممکن به خاطر سوزن زدن بیش اندازه موقع آزمایش باشه و همین طور ناشتایی زیاد دقیقا میخواست خون بگیره نتونست چند جا سوزن زد دکترم نمیخواست دارو بده ولی به خاطر اینکه سینه درد دارم گفت قرص کابرگولین یه نصف هفته ای یک بار بخورم میترسم بخورم کلا تخمک گذاری مو به هم بزنه چون خودم پریودم منظم به موقع تخمک گذاری دارم این دارو باعث میشه پریود و تخمک گذاریم نامنظم بشه و ممکن تاثیر منفی روی اقدام به بارداری داشته باشه؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز خیر این قرص باعث به هم ریختن و نامنظم شدن پریود در خانم هایی که پرولاکتین بالا دارند نمی شود و جلوی تخمک گذاری را نمی گیرد اما با توجه به عدد پرولاکتین شما در آزمایش انجام شده و منظم بودن پریود شما و داشتن تخمک گذاری نیازی به استفاده از این دارو نیست درد سینه قبل از پریود طبیعی است وجای نگرانی ندارد وعلت آن تغییرات هورمونی در بدن قبل از پریود است پرولاکتین بالا باعث خروج مایع شیری  رنگ از سینه و  باعث نامنظم شدن پریود در خانم ها می شود اگر شخصی علائم غیر طبیعی نداشته باشد نیازی به مصرف دارو ندارد موفق باشید.