درمان شقاق مقعد

سلام خسته نباشید. من شقاق دارم خیلی دارو استفاده کردم آخرین بار از پماد ام جی و شیاف هموروئید استفاده کردم خیلی بهتر شدم بیرون زدگیم یکم رفته تو اما بازم یکم بیرون زدگی دارم بعد اجابت مزاج احساس سوزش دارم انگار از داخل مقعدم زخمه چیکار کنم دوباره دارو استفاده کنم؟ شقاق هیچوقت خوب نمیشه؟ یبوستم رو کنترل کردم

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
با اصلاح رژیم غذایی، مصرف زیاد مایعات، میوه ها، سالاد کاهو، روغن زیتون....تحرک کافی باید مانع از یبوست شوید و دوره درمان را ادامه دهید تا بهبودی حاصل شود.اگر شدت هموروئید زیاد نباشد با دارو کنترل و در غیر این صورت باید اقدامات پیشرفته تری انجام شود. روز خوش