پرش پلک بعد از قطع دارو

سلام من حدود ۱ ماه پیش تحت استرس خیلی شدید بودم و به توصیه یک پزشک کلرودیازپوکساید ۵ شبی ۱ عدد مصرف کردم و بعد از ۱۰ روز و کم کردن دوز قطع کردم و الان ۱هفته ست مصرف نمیکنم اماحدود ۷-۱۰روزه پلک بالایی چشم چپم گاهی میلرزه و گاهی تو صورتم پرش عضله خفیف حس میکنم چون خیلی روی این موضوع توجهم رو جلب کرده آیا مشکل خاصی وجود داره؟ یا اثرات دارو میتونه باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

این حالت بخاطر برگشت اضطراب است که منجر به تیک عضلات صورتتان شده بهتر است درمان کامل تر وطولانی تری انجام دهید