سلام و خسته نباشید. پسر من 9 سالشه و از هفت سالگی متوجه شدم بیش فعالی داره و ریتالین و ریسپریدون مصرف میکنه. اما تا کی باید استفاده کنه. من سر این مسئله عصبی شدم از عوارض دارو و اعتیاد آورد بودنش نگرانم

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن وضعیت تاهل مطلقه
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام

اوقات خوش

من نگرانی شما رو در مورد فرزندتون درک می کنم. اما لازمه که به این مسئله دقت ویژه ای داشته باشد که استفاده  از دارو درزمانی که نیازی برای مصرف اون وجود داره،یک فاکتور لازم در درمان محسوب می شه .

چه بسا که مصرف نکردن دارو در حال حاضر برای فرزند شما مضرات وعوارض بیشتری خواهد داشت.پس سعی کنید نگرانی ها رو از خودتون دور کنید و به روان پزشک کودکتون اعتماد کنید تا ان شاالله به نتایج مطلوب برسید.

در ضمن تشخیص طول مدت مصرف دارو ،به عهده روان پزشکی هست که فرزندتون تحت درمانش قرار داره.

موفق باشید.