سلام

من قند ناشتام بالا بود (108) دکتر بهم قرص متفورمین داد که هرشب بعد از شام یه دونه بخورم

از اول خرداد دارم میخورم و رژیم دیابتی رو رعایت میکنم و امروز قندمو ناشتا گرفتم همون بود چقدر باید قرص بخورم که کم بشه ؟

دکتر گفته قبل از بارداری باید قند ناشتا زیر 90 باشه  از صبحی که دیدم قندم فرقی نکرده ناراحت شدم چون توی اقدامم هستم نمیتونم خیلی چیزهای که واسه قند خوبه رو زیاد بخورم مثل دارچین و یه سری عریقیجات.... از طرفی هم میترسم حامله نشم یا اگر بشم سقط بشه آخه 7 ماه پیش یه سقط داشتم ( نمیدونم به خاطر قند بود یا نه آخه قند داشتم و هم یه اتفاق بد واسم افتاد بعدش سقط شد )

به نظر شما چیکار کنم که قند ناشتام کم بشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور دیابت بارداری و کودکان

با عرض سلام

درک میکنم به خاطر سقط قبلی خیلی عذاب کشیدید و دوست ندارید دوباره این اتفاق بیفته در کنار دارو شما باید استرس، رژیم غذایی و فعالیت بدنی رو هم کنترل کنید .

شما میتونید از کلاس های آموزشی کمک بگیرید که قندتون کنترل بشه و بعد از این که معدل قند خونتون یک دوره زیر 6/5 بود میتونید اقدام به بارداری کنید تا بارداری راحت تری رو بگذرونید.

رنج قند برای افراد دیابتی

ناشتا 80 تا 130

2 ساعته زیر 180