راه های ترک خودارضایی

سلام

من 14 ساله هستم. یکبار به دلیل کنجکاوی عمل خودارضایی انجام دادم و الان هم پشیمان هستم اما هروقت تصمیم به ترک این عمل میگیرم نمیتونم و حداکثر یک هفته بتونم انجام ندم

چگونه ترک کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۴ جنسیت زن شغل دانش اموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

یکى از تحوّلات قابل توجه در دوره نوجوانى، بروز و ظهور تمایلات جنسى است که گاهى نوجوانان را با مشکل مواجه مى سازد . هورمون های جنسی در حال فعالیت هستند و در اثر فعالیت هورمون ها ، غریزه جنسی فعال می شود.

یکی از بهترین کارهایی که می توانید برای تخلیه انرژی تان بکار بگیرید ثبت نام در کلاس های ورزشی است. در این صورت، قواى جنسى تعدیل مى گردد. ورزش هایی مثل شنا، پیاده روی ، والیبال ، بسکتبال و... -سعی کنید مدت زیادی تنها نمانید. بیشتر در محیط صمیمی خانواده حضور داشته باشید. در جلسات گروهی شرکت کنید. - موقعی که به فکر خودارضایی می روید باید بتوانید حواس خود را پرت کنید همان موقع محیط را ترک کنید و به فعالیتی دیگر بپردازید. - حتما اگر این فکر به سراغتان آمد به دستشویی بروید و بدون دست ورزی، خود را با آب سرد بشویید. - برنامه ریزی برای اوقات فراغت خود داشته باشید. سعی کنید هیچ وقت بیهوده ای نداشته باشید. - سعی کنید از خوردن بیش از اندازه غذاهای تند، تخم مرغ، دارچین، پیاز،غذاهای چرب بپرهیزید چون این غذاها سرشار از انرژی هستند. - از دیدن فیلم های مبتذل خودداری کنید. اگر این فیلم ها را دارید حتما آنها را از بین ببرید. - برنامه خوابتان را تنظیم کنید. اول شب به رختخواب بروید و سعی کنید در روز فعالیت های زیادی انجام داده باشید و بعد از ظهر هم نخوابید

موفق باشید