سلام‌ شیرخوار ۵ ماهه ای دارم که از سه ماهگی به بعد مدفوعش حالا بلغمی پیدا کرد. دکترم بردم آزمایش مدفوع انجام داد چیزی نشون نداد. با این حال من اصلا پروتئین گاوی استفاده نمیکنم. دخترم رفلاکس داره و با اینکه وارد شش ماهگی شده همچنان دل درد داره. شکمش سخت کار میکنه و بعضی وقتها اون خلط های داخل مدفوعش خیلی سفت هستند و احساس میکنم اونا باعث میشن نتونه دستشویی بکنه مجبور میشم مقعدشو مرتب چرب کنم تا بتونه دستشویی بره. خیلی نگرانم دلیل این بلغم ها چیه. در ضمن دکتر گفت چون وزن گیریش خوبه اشکال نداره اما من همچنان درگیر این موضوع هستم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

مدفوع بلغمی نشانه آلرژی به پروتیین گاوی است که اگر وزن گیری خوب است و اذیت کننده نیست فقط شیر بستنی و خامه حذف شود

در صورت دل درد و سختی در دفع به تدریج محصولات دیگر و اگر پاسخ نداد یک یا دو یا چند وعده شیر خشک رژیمی نیاز است.