دختر دار شدن

62 بازدید 1 تبادل تجربه

من میخوام یک ماه دیگه اقدام به بارداری کنم که میخوام انشاا... بچم دختر بشه چیکار کنم چی بخورم چه اقداماتی لازمه مرسی.

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
میتوانید به مراکز تعیین جنسیت مراجعه کنید.مصرف رژیم پرکلسیم توصیه میشود.نزدیکی بعد از زمان تخمک گذاری و ارضا نشدن خانم و تخلیه اسپرم در قسمت تحتانی واژن و...‌جهت مشاوره بیشتر به مراکز درمانی مراجعه کنید.شب خوش

تجربه شما

سلام عزيزم . منم ميخوام تا دوماه ديگه واسه دختر اقدام كنم. عزيزم شما تحت نظر دكتريد؟