عدم تمایل همسر برای مستقل شدن

با سلام . تقریبا شش ساله ازدواج کردم 27 سالمه و شوهر 30 من و شوهرم عاشق هم بودیم و با مخالفت هایی که بود ازدواج کردیم و از روز اول با خانواده شوهرم زندگی کردم تا الان با مشکلات زیادی که داشتم اما تحمل کردم اوایل میخواستیم مستقل بشیم خانوادش نزاشتن حالا هم که خانوادش اجازه دادن شوهرم دلش نمیخواد و هرخونه ای پیدا میکنیم به دلایلی پسند نمیکنه که فکر میکنم قصدش اینه که بیرون نریم منم ده روزه که اومدم خونه بابام چون واقعا دیگه نمیتونم تحمل کنم یه مدت شوهرم افسردگی داشته حالا هم خودم دارم دچارش میشم دیگه کم آوردم نمیدونم چه کنم شوهرمم چندبار ازم خواسته که برم خونه و نزاشتیم خانواده ها بفهمن که قهر کردم کلافه شدم از طرفی هم شاغلم و خونه بابام و شوهرم دو شهر هستن و اینم مشکل شده برام خواهش میکنم راهنمایم کنید نمیدونم چیکار کنم آیا به این قهر ادامه بدم یا نه ؟ چطور شوهرم رو راضی کنم مستقل بشیم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل ازاد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناس و مشاور

با سلام

قهر یک واکنش هیجانی بوده و من کاملا این واکنش رو درک میکنم و متوجه هستم به دلیل خستگی شما این اتفاق افتاده است. در قدم اول شما بایستی این موارد را کاملا برای خودتان مشخص کنید و ببینید دقیقا چه انتظار هایی دارید. سپس از همسرتان بخواهید که زمانی را برای گفتگو در نظر بگیرد در این زمان الزاما شما به خانه مراجعه نکرده اید، این ملاقات می تواند در محیط بیرون انجام شود.

در این ملاقات شما با خونسردی و در فضایی صمیمی بدون غز زدن و گله کردن تمام خواسته های خود را به او بگویید. البته قبل از بروز خواسته ها حتما در مورد او و ویژگیهای مثبت او و زندگی مشترکتان صحبت کنید. سعی کنید مطالب و مشکلات قبلی را تکرار نکنید و در بیان موارد کاملا جدی و مصمم باشید.

حتما روی خواسته های منطقی خود بمانید اما هم زمان تلاش کنید تا به او این مساله را یادآوری کنید که شما به دنبال حل مساله هستید و نه فاصله و دعوا. درصورتی که مشکلات شما با گفتگو از طریق حل مساله حل نشد حتما بصورت حضوری به یک مشاوره مراجعه کنید.

شاد و پیروز باشید.