لجبازی و بی توجهی همسر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 111 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام و خسته نباشید . من و همسرم ۹ ساله ازدواج کردیم خیلی هم همدیگه رو دوست داریم ولی چند وقته اصلا همسرم منو درک نمیکنه خیلی لجباز شده اصلا بهم‌ محبت‌ نمیکنه همش با هم دعوا داریم اگه یه خورده هم باهم رابطمون بهتر میشه بدون که به من دست بزنه یا چیزی بگه فقط از من رابطه میخواد و منو عصبی میکنه باعث میشه دوباره دعوا شروع بشه دیگه خسته شدم من ۲۸ سالمه و همسرم ۳۶ سالشونه

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناس و مشاور

سلام
موضوع فاصله گرفتن با گذشت زمان در رابطه مشترک بسیار شایع است. زوجین معمولا پس از گذشت چند سال به نقطه ای می رسند که نیاز است بازنگری در رابطه داشته باشند و یا مهارتهای جدیدی برای برقراری رابطه بیاموزند. از طرفی کسب این مهارتها و تغییر در رابطه نیازمند تلاش طرفین است و معمولا هر دو نفر بصورت همزمان حاضر نیستند تا برای این تغییر اقدام کنند.
در نتیجه معمولا یکی از زوجین این حرکت را آغاز می نماید. مهم این است که شما این حرکت را آغاز کردید برای این مساله در ایتدا می توانید مهارتهای گفتگوی موثر را بیاموزید تا بتوانید رابطه خود را با استفاده از آن بازسازی کنید.
در ادامه اگر شرایط با گفتگوی موثر به خوبی پیش نرفت حتما بصورت حضوری به مشاور مراجعه کنید.
مطالعه کتاب زیر می تواند به شما در این راه کمک کند.
موفق و پیروز باشید

تجربه شما

خیلی ممنون