لج بازی و خشونت کودک دوسال نیمه

سلام. من بچه هام شیر به شیر هستند خیلی باهم دعوا می کنند و پسر بزرگم دخترم که کوچکتر هست رو می زنه و جلوی من هم این کارو می کنه چه کار کنم و فقط نسبت به خواهرش خشونت داره

اطلاعات تکمیلی

سن بیست دو جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام مادر عزیز

این رفتار با توجه به تفاوت سنی بین فرزندانتان تا حدود زیادی طبیعی است . اگر این زدن از روی خشم هست که باید تغییری در رفتار خود ایجاد کنید چرا که به احتمال زیاد رفتار شما باعث شده که پسرتان به خواهرش حسادت کند

انتظار میرود دخترتان بخاطر شرایط سنی و کوچکتر بودن از جانب اطرافیان بیشتر مورد توجه قرار گرفته باشد و این حس ناخوداگاه به فرزندتان منتقل شود که از وقتی خواهرش به دنیا آمده توجه اطرافیان از او سلب و به خواهر بیشتر شده است

سعی کنید به پسرتان مسئولیتی در حد سن و سالش بدهید تا به شما کمک کند  از او بسیار تعریف کنید مثلا من خیلی خوشحالم که خدا تو رو به ما داده خواهرت خیلی خوشحاله که برادری مثل تو داره . به اطرافیان بگویید که پسرتان مراقب خواهر کوچکترش هست و دیگران او را تایید و تشویق کنند

هیچ وقت نگویید تو بزرگتری اسباب بازیت رو بده بهش یا تو بزرگتری نباید بزنی بگویید هیچ کس اجازه نداره کسی رو بزنه خواهرت هم حق این کار رو نداره

اینکه در حضور شما خواهرش رو کتک میزنه میتونه نشان از جلب توجه داشته باشه خیلی وقت‌ها دعوا کردن راهی  برای جلب توجه است و برای بعضی از آنها، توجه منفی از توجه نکردن بهتر است. اگر والدین دعوای آنها را نادیده بگیرند و توجه نکنند  آنها دیگر دلیلی برای دعوا کردن نخواهند داشت. زیاد واکنش نشان ندهید اگر فکر میکنید آسیبی خواهد دید فقط کودک را بردارید و محیط را ترک کنید و یا حواس کودکتان را پرت کنید

خیلی به پسرتان محبت کنید . برایش به طور جداگانه وقت بگذارید و دونفری به پارک بروید

یادتان باشد شما پدر و مادر هستید نه قاضی رفتار کودکتان را قضاوت نکنید و همیشه محبتان را نثارش کنید