سلام. من از ۱۷سالگی صورتم جوش های قرمز میزد و مدام دکتر میرفتم, الان چهار ساله که از اون مدل جوش ها ندارم ولی پوستم خیلی چربه و منافذ صورتم خصوصا بینی و گونه و پیشانیم باز شده و هرجایی از صورتمو که فشار بدم یک کم چربی زرد رنگ خارج میشه و بعد که فشار میدم تا چند دقیقه صورتم ورم میکنه, صورتم پر از جوش های زیرپوستی و سر سیاه هست دوبار رفتم دکتر ولی چون فایده نداشت دیگه نرفتم, چی بزنم خوب بشه , از بخور بابونه هم استفاده کردم ولی نه مرتب, ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص پوست، مو و زیبایی

با سلام باید از کرم های لایه بردار و شوینده ی پوست چرب و اسکراب استفاده کنید جلسات پاکسازی هم  هر 3 هفته یک بار موثر است .