سرد مزاجی همسر

سلام. خانومی هستم ۲۹ ساله . اوایل متوجه سردمزاجی همسرم شدم به مشاورین زیادی مراجعه کردم گفتن باید به درمانگر جنسی مراجعه کنه که اصلا زیربار نمیره. حالتهای از وسواس و اضطراب داره که از انجام خیلی از کارها متنفره.

منم دیگه توانایی تحمل ندارم و تصمیم قطعی به جدایی دارم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
متاسفانه افراد زیادی نظیر همسر شما هستند که حاضر هستند  به هر قیمتی تن به درمان ندهند حتی به قیمت از دست دادن زندگی مشترک و ...
این در حالیست که درمان بسیاری از اختلالات روانپزشکی نظیر اضطراب ، افسردگی ، وسواس و ... براحتی میسر است
اما چون توده جامعه از درمان‌ها و داروهای روانپزشکی بی جهت فوبیا دارند ، درمان را نمی پذیرند .