کاهش وزن در دروان شيردهی

سلام خسته نباشيد طاعات قبول در دوران شيردهی هستم وزنم به شدت كم شده پسرم يک سالشه و به خاطر مشكل معده اشتهام زياد نرمال نيست چه رژيمی ميتونم داشته باشم تا ١٠ كيلو وزن بگيرم

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٢ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

البته به وزنتون اشاره نکردید اما برای افزایش وزن با توجه به اینکه به نظر میرسه از نظر تغذیه ای ، الگوی صحیح تغذیه ای نداشته اید از رژیم پرکالری و پرپروتئین (به خصوص حیوانی) بایستی استفاده کنید