انگل روده در بارداری

سلام خانم دکتر خسته نباشین من دیشب متوجه کرم سفید در ناحیه مقعد شدم با عرض پوزش ولی مرده بود قبلا هم یک بار روی سنگ توالت بود حرکت میکرد نمیدونستم برای من هستش من شکمم از اول بارداری قبضه خیلی کم میتونم برم دستشویی هفته 16 بارداری هستم میشه بدون آزمایش  برم دکتر آخه نمیتونم نمونه بدم یا باید حتما آزمایش انگل باشه شما میتونین یک دارویی بهم پیشنهاد کنین خوب بشم ؟ ممنون تو رو خدا جواب بدین خیلی میترسم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز  با توجه به اینکه باردار هستید باید سریعتر به پزشک متخصص گوارش مراجعه نمایید تا برای شما آزمایش مدفوع درخواست شده و جواب نمونه را به پزشک معالج خود نشان دهید تا داروهای مناسب برای درمان مشکل شما تجویز شود موفق باشید.