سرماخوردگی و مصرف قرص مسکن در بارداری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 53 بازدید 1 تبادل تجربه

یک سوال ضروری دارم من سرماخورده بودم دیشبم کله پاچه خوردمو هندونه ، الان حالم خیلی بد بوده، بالا آوردم، سرمم بشدت درد میکنه نمیشه تحملش کرد، 4 روز از موعدم گذشته، بی بی چکهام هم هاله انداخته، اگر باردار باشم چه قرصی میتونم بخورم الان؟ یک قرص فارژزیک دارم حاوی استامینوفن  و کافئین و ایبوپروفن، میتونم اونو بخورم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز مصرف کله پاچه که طبع بسیار سرد دارد همزمان با هندوانه که طبع سرد دارد باعث ایجاد مشکل شما  شده است بهتر است عرق نعناء به همراه نبات میل نمایید تا مشکل شما برطرف شود ضمنا در بارداری فقط می توان از قرص استامینوفن ساده وبدون کدئین استفاده کرد  موفق باشید.

تجربه شما

ممنونم عزیزم، یعنی نعنا برای بارداری مشکلی ایجاد نمیکنه؟

@azarjunii

خواهش می کنم . خیر نگران نباشید مصرف نعناء در دوران بارداری منعی ندارد موفق باشید.