اقدام به بارداری و احتمال باردار شدن

سلام خسته نباشید من لتروزول خوردم دوتا  تخمک داشتم و دوتا باهم هاش سی جی زدم الان از نزدیکی یازده روز گذشته چند بار بی بی چک زدم منفی اما زیر شکمم منقبض میشه و یه درد خفیف دارم و سینه هام یکم ورم داره ممکنه باردار باشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما احتمال بارداری وجود دارد اما  باید صبر کنید اگر تاخیر در پریود خود داشتید آن وقت تست بارداری انجام بدهید زیرا شما زود از تست بی بی چک استفاده کرده اید ونمی توان به جواب آن استناد کرد موفق باشید