با سلام و خسته نباشید پسر ۲ماهه ای دارم که موقع مدفوع خیلی زور میزنه و سرخ میشه و حتی گریه میکنه . چند ثانیه قبل از ادرار هم تند تند نفس میکشه  پاهاش رو بهم میماله.  شکمش هم دائما صدا میده. کلا آروم و قرار نداره فقط زور میزنه . سرش رو میده عقب کمرش رو قوس میده پاهاش رو جمع میکنه . از اول تولد تک سرفه هایی داشت اما الان عطسه هم بهش اضافه شده از ۲روزگیش رفلاکس تشخیص دادن و رانیتیدین و متوکلوپروامید بهش میدم بخاطر جیغ و داد های غیر قبل کنترلشم کریپ میکسچر و کولیکز . وزن تولدش ۳ کیلو۴۰۰ بودش الان هم ۵ کیلو ۸۰۰. دستاشم دائم به چشم هاش و  دماغش میماله گاهی مدفوعش هم سبز رنگه . ممنون میشم راهنماییم کنین

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل آرایشگر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
وزن گیری خوب است. قوس دادن به کمر می تواند به دلیل همان ریفلاکس باشد. در رابطه با داروها که طبق دستور پزشک معالج عمل کنید وبا توجه به ریفلاکس تحت نظر پزشک باشید. در صورتیکه شیر خودتان را می خورد به رژیم غذایی خودتان توجه کنید و از مصرف غذاهای نفاخ و یبوست زا بپرهیزید. شیردهی منظم در حجم کمتر و دفعات بیشتر داشته باشید. بعداز شیردهی آروغ نوزاد بگیرید.

تجربه شما

پسرمن همینطور پسرمن 14 روزشه زور میزنه و گریه میکنه و سرخ میشه دستاشم رو صورتشه البته بدنشو حالت کمانی هم میکنه و مدام صداشو صاف میکنه انگار یه جا خوندم علاعم رفلاکسه ولی دکتر بردم گفت نه چیزی‌ش نیست ولی من نگرانم