سلام خسته نباشید من درهفته 25 هستم دیروز به دکتر رفتم هفته قبل هم رفته بودم وزن گیری که کردن 2 کیلو در یک هفته اضافه کرده بودم وگفتن آزمایش 24 ساعت ادرار بدم ولی فشارم مثلا قبلا 10روی 6 بود بعد تو این هفته خوراکم نسبت به قبل بیشتر بوده الان میخواستم بدونم آیا دلیل وزنم تغذیه ام که بیشتر  شده است یا امکان دفع پروتین در ادرار هست دارو لووکسین برای تیروئیدم هم مصرف میکنم مانع نداره

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما علت اضافه وزن مصرف مواد غذایی پرکالری بوده است با توجه به اینکه اشتهای شما بیشتر شده است باید قرص مولتی ویتامین خود را قطع کنید زیرا این قرص اشتهای شما را زیاد می کند با توجه به اینکه فشار خون شما نرمال است جای نگرانی وجود ندارد موفق باشید.