سلام

هفته 35 بارداری هستم چند روزی هست دست و پام ورم میکنه و توی قسمت کف پا احساس درد میکنم  به دکتر مراجعه کردم دکتر واسم آزمایش ادرار و خون نوشت جواب رو پیش دکتر بردم  گفت توی ادرارت کمی پروتئین دفع شده

ولی فشارم بالا نیست ( فشار خونم 8) میخواستم ببینم این علائم مسمویت بارداری است ؟ لطفا راهنماییم کنید ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 37 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

باید بیشتر مراقب باشید. در رژیم غذایی خود تجدید نظر کنید.از نظر مشکلات کلیه چک شوید و اگر افزایش فشار خون ، دوبینی، لکه بینی یا خونریزی شدید، درد معده..‌.‌داشتید سریعا به مراکز درمانی مراجعه کنید.شب خوش