پوشیدن گن بعد از سزارین

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 638 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. چند روز بعد از سزارین میشه گن بست ،چه مدل گنی بپوشم که فشار به بخیهام نیاد؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام در مورد زایمان طبیعی گفته می شود که بلافاصله بعد از انجام زایمان میتوانید اقدام به بستن شکم کنید ولی در مورد زایمان سزارین به علت وجود بخیه ها تا خوب شدن نسبی بخه ها که برای افراد مختلف زمان متفاوت دارد باید صبر کنید این بازه بین 10 روز تا 40 روز بعد از زایمان تعریف می شود یعنی قبل از 10 روز پس از زایمان اصلا اقدام به بستن نکنید بین 10 تا 40 روز اگر احساس کردید مشکلی با بخیه ها وجود ندارد می توانید ببندید و بعد از 40 روز هم با خیال راحت و بدون نگرانی اقدام به بستن کنید

موفق باشید

تجربه شما

حالا مگه میخوای عروسی بری ؟ صبر کن خوب بشی