سلام خسته نباشید. من یه دختر ۱۸ ساله هستم که از ۱۳ سالگی صورتم جوش زده و تا الان خوب نشده، جوشهای صورتم ریز و قرمزه،دوبار دکتر پوست رفتم صابون و محلول وداکسی سایکلین و راکوتان مصرف کردم، راکوتان و بخاطر عوارضش فقط دوماه خوردم دیگه گذاشتم کنار، تقریبا شش ماهی میشه که صورتم کمتر جوش میزنه امیدوار بودم خوب بشه ولی الان یه ماهه که دوباره شدید شده و جوشهای بزرگ میزنم😔 میخوام بعد از ماه رمضون برم پیش ماما، یعنی ممکنه جوشهای صورتم به خاطر هورمونام باشه یا کیست؟ فکر نکنم کیست داشته باشم ولی حدسه دیگه یا ممکنه بخاطر تیروئید باشه؟ شما پیشنهاد دیگه ای ندارید؟

ماسکی ، پماد یا صابونی؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص پوست، مو و زیبایی

درود. بله دخترم. دکتر زنان حتما برین که اگه کیست تخمدان دارین درمان بشه و تا اون موقع ماینوسیکلین روزی یه دونه بعد ناهار بخورین و ژل دیفیرین را شبها بزنین.