گرم مزاجی همسر در رابطه جنسی

سلام. من تازه ازدواج کردم و الان دوران عقد هستیم حدودا یک سال و نیم از عقدمون میگذره. شوهرم خیلی گرمه یعنی در یک روز دو بار حتی ۳ بارم رابطه میخواد اکثرا پیش همیم اما هفته ای یک بار دوبار موقعیت پیش میاد تنها باشیم ولی اگه ظهر رابطه داشته باشیم و شب موقعیتش پیش بیاد دوباره اینکارو میکنه (چون رابطمون کامله) اما واقعا خسته میشم. اوایل بیشتر بود خیلی باهاش حرف زدم بهتر شده ولی الانم زیاده. چون من اگه یک بار در روز رابطه داشته باشم دیگه میلی ندارم تا دو سه روز بعد برای همین دارم اذیت میشم. بنده ۲۳ سالمه همسرم ۳۰ سالشه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
چون شما تازه یک سال است که عقد کرده اید و از سوی دیگر هنوز در کنار هم و در یک خانه مستقل زندگی مشترک رو شروع نکرده اید طبیعی است که تا حدودی این میل و ولع جنسی در همسرتان بیش‌تر باشد به خصوص که بنا به شرح حالتون تنها هفته ای یکی دو نوبت پیش میاد تنها باشین ...
اما اگر در ادامه زندگی و پس از هم خانه شدنتان باز هم این مشکل وجود داشت باید توجه داشته باشیم که الزاما نمی توان گفت ایشان خیلی میل جنسی زیادی دارند و شاید شما تا حدودی کمبود میل جنسی داشته باشین !
جهت بررسی دقیق تر موضوع نیاز است در آنصورت به یک درمانگر جنسی مراجعه نمایید تا پس از بررسی های لازم و تشخیص دقیق مشکل ، راهکارهای لازم را به هر دوی شما ارائه نماید .