سلام آقای دکتر من هیچ گونه چربی و براقیتی در پوستم ندارم. گاهی هم بینیم یکم پوست پوست میشه. اما جوشهای ریز زیر پوستی روی پیشونی و چونه زیاد میزنم جدیدا. آیا جوش های زیر پوستی به نوع پوست مربوطه یا نه؟ از یه طرف میترسم آبرسان استفاده کنم چون جوش دارم. از یه طرف میگم خشکه باید آبرسان بزنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص پوست، مو و زیبایی

درود. دخترم به نظرم پوست شما چربی داره اما
آب نداره. به نظرم شبها ژل دیفیرین بزنین و روزها آبرسان اترمال اوریاژ روزی چند بار بزنین.

تجربه شما

مرسی آقای دکتر. فقط میخواستم بگم ضد آفتاب بدون چربی هیدرودرم میزنم. به نظرتون خوبه؟

درضمن ضد آفتاب هیدرودرم فاقد چربی میزنم