نبودن بچه کنار مادر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 38 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام وقتی پسرم دنیا اومد دانشجوی ترم 3 بودم چون در این شهر کسی رو نداشتم میذاشتمش خونه مادرشوهرم میرفتم دانشگاه. الان که یک سال و خورده ای هست که فارغ التحصیل شدم چون محل کار همسرم کنار خونه مادرش ایناست هر صبح و هر عصر بچه رو میبره با خودش اونجا. من از اینکه اونجا میره ناراحت نیستم حتی بسیار قدردانشون هم هستم بخاطر نگهداری بچه ام. اما موضوعی که آزارم میده اینه که من شاید بعضی روزها کلا 2 یا 3 ساعت بچه ام رو ببینم بقیه اش یا بیرونه یا وقتی میاد خونه شبه و باید بخوابه. از این ناراحتیم با همسرم صحبت کردم اما اون بسیار موافقه اینه که بچه خونه نباشه و اونجا باشه میشه بگید من باید چیکار کنم؟ آخه واقعا تنهایی اذیتم میکنه

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور تربیتی کودک و نوجوان

سلام.کاش گفته بودید فرزندتون الان چند ساله است؟
بچه هایی که منزل افراد دیگه بزرگ میشن،بشدت دچار دوگانگی تربیتی میشن.چون حتما خانواده ی همسر شما روش تربیتیشون با شما متفاوته و اون چیزی که مسلم هست نهایتا پدر و مادر مسوول اصلی تربیت فرزند را عهده دار هستند.با این روش پیش برید کودک شما نه دیگه از شما حرف شنوی خواهد داشت.نه برای شما ارزشی قائل خواهد شد و حتما و حتما در دوره ی آموزش ابتدایی و دوره ی نوجوانی مشکلات عدیده ای را با او خواهید داشت.لطفا پیام من را به همسرتان نشان دهید.بجای منزل پدربزرگ و مادربزرگ لازم هست که بچه با همسالانش باشه و اگر 3/5 سال بالاتر سن داره،لازم و واجب هست که آموزشهای مقدماتی را در مهدکودک شروع کنه.پس اولا در منزل پیش شما باشه،دوما صبحها چند ساعتی به مهد بره و سوما حتما و حتما شما در منزل مادرشوهر با او همراه باشید و هفته ای یک مرتبه دیدار با حضور پدر و مادر کافی هست.تغییر برای هم بچه و هم پدربزرگ و مادربزرگ سخته ولی برای رشد روانی و اجتماعی فرزند شما لازم و ضروریه

تجربه شما

سلام پسرم سه سال و نه ماهشه ممنون از راهنماییتون

افسوس که شوهرم اصلا به این توصیه های تربیتی مشاوران اعتقادی نداره و حرف حرف خودشه.

باز هم ممنونم