سلام. من شوهرم 5 ماهه بیکاره اختلاف شدید پیدا کردیم چون از من درخواست فروش طلاهام رو داشت و من ندادم چون میترسیدم تنها سرمایه ی زندگیمون رو از دست بدیم

بعد یه مدت بهتر شد اما موقع دعوا کنترل خشم نداره و سریع اسم طلاق رو میاره حتی جلوی خانوادهامون اینکار رو کرده و یه جورایی حرمت ها رو از بین برده اما وقتی آروم میشه میگه دوستت دارم و قسم میخوره که دوست ندارم طلاقت بدم اما امروز بعد از یک جریانی من بهش گفتم اگه میخواهی طلاق بدی فردا برو دادگاه و درخواست طلاق بده اونم گفت باشه و باز دعوامون شد

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم

متاسفم بابت مسایل پیش آمده

در زندگی زناشویی دوران های مختلفی وجود داره که با همفکری و همدلی با همسرتون میتونید به بهترین نحو اونها رو پشت سر بزارید

برای هر کسی پیش میاد که زمانی از کار برکنار بشه و با مشکلات مالی روبرو بشه ،قبول کنید در مقام یک مرد که مسئولیت خانه و خانواده با ایشون هست برای ایشون موقییت بسیار ناراحت کننده ای هست

اینکه شما حاضر نشدین طلا هاتون رو در اختیار ایشون بزرید قطعا با توجه به شرایط و پیشینه ای که از ایشون داشتید بوده

اما به طور کلی سعی کنید تا ایشون رو در این موقعییت دشوار همراهی و حمایت کنید

مسلما دعوا و بحث نتیجه ای جز تصمیمات اشتباه و احساساتی و گذرا نخواهد داشت و همان طوری که فرمودین باعث شکسته شدن حرمت ها و عادی شدن یکسری چیزها میشه

سعی کنید شما همیشه آرامش خودتون رو داشته باشید و ایشون رو هم دعوت به آرامش کنید و همت رو در همسرتون تقویت کنید تا دوباره سر کار برگردن و دوره بیکاری طولانی نشه

تجربه شما

ممنون بابت راهنماییتون