سلام من مبتلا به سندروم پلی کیستیک هستم و همینطور که اطلاع دارین افزایش وزن طبیعیه و من در ۷ ماه هشت کیلو اضافه کردم میخواستم ببینم من اول باید pco رو درمان کنم یا وزن رو کم کنم و میشه برای کاهش وزن راهکاری بدین من واقعا در ۲۲سالگی اعتماد به نفسم رو از دست دادم

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
ابتدا کاهش وزن داشته باشید و بعد برای بارداری اقدام کنید.ورزش منظم مثل شنا،پیاده روی و رقص بسیار مفید است.اصلاح رژیم غذایی و مراجعه به کلینیک های تغذیه راهکارهای بعدی میباشند. شب خوش