کاهش وزن بعد از پرخوری عصبی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 70 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. ۲۳سال سن دارم با وزن ۶۳. می خوام تا وزن ۵۸ پایین بیام خیلی ناگهانی اضافه وزن پیدا کردم در اثر یک پرخوری عصبی. الان وزنم پایین نمیاد یه دوره استخر رفتم و بسیار فعالیتم زیاد بود اما کاهش وزنم خیلی اندک بود. با اینکه تغذیم هم به شدت کم‌ بود. در کل‌ هر کار می کنم وزن کم‌ نمی کنم میشه راهنماییم کنین که‌ چطور وزنم رو پایین‌ بیارم؟ بسیار ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام روز بخیر
کم خوردن با ورزش شدید مثل شنا فقط بدن رو مقاومتر می کنه
مراجعه بفرمایید مشاور تغذیه برنامه صحیح دوران ورزش داشته باشید تا بتونید وزنتون رو کاهش بدید
موفق باشید

تجربه شما

بسیار ممنون از پاسختون خانم جوزدانی

خیلی جالبه که شنا و کم خوری بدن رو مقاوم تر می کنه همواره این کم‌نشدن وزنم بعد این فعالیت برام جای سوال و تعجب داشت