درمان زود انزالی

سلام سه ساله ازدواج کرده ام شوهرم زود انزالی داره و اصلا بعد از دخول به دقیقه نمیرسه که ارضا می‌شود چکار کنم از چه داروی باید استفاده کنند؟ ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
درمان زود انزالی نیاز به توصیه های غیر دارویی و دارویی دارد که توسط پزشک ارائه می گردد. در خصوص هر بیمار داروی متناسب با وضعیت او تجویز می گردد. فلذا بهتر است حضوری به یک روانپزشک یا اورولوژیست مراجعه نمایید.
از جمله داروهای موثر در این خصوص می توان از قرص داپوکستین ، کلومیپرامین ، سینالوپرام ، سرترالین ، پاکسیل و غیره
نام برد .