سلام .من 23 سالمه دو ساله ازدواج کردم شوهرم 36 سالشه هر روز عصر روزی 3 تا قرص متادون 40 مصرف میکنه نمیدونم چند ساله ...چند وقته من متوجه اعتیادش شدمو ما درحال اقدام بودیم برای بارداری ک فعلا باردار نشدم از شما میخواستم کمکم کنین که چطوری موضوع رو باهاش مطرح کنم و از چه روشی برای ترک استفاده کنم در خانه؟ چون من ایران نیستم و دسترسی به کلینیک ترک اعتیاد یا پزشک روانشناس ندارم. ممنون میشم بهم کمک کنین چطور ترک کنه چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور اعتیاد

سلام خدمت شما دوست عزیز
با توجه به مقدار مصرف اگر همسرتون در گذشته مصرف طولانی مدت و سنگین مواد مخدر نداشتن این دوز از مصرف متادون اعتیاد به متادون محسوب میشه نه شیوه ای برای ترک (با توجه به اینکه متادون ماده ای جایگزین برای درمان سوء مصرف مواد مخدر است .)
با توجه به اینکه قطع ناگهانی متادون عوارض بسیار زیادی داره توصیه میشه با اقدام همسرتون به پزشک مراجعه کنید دوز مصرفی رو روزانه کم تا به عدم مصرف برسه .
بسیار تصمیم درستی در خصوص عدم بارداری گرفتید توصیه میشه که تا حداقل ۴ سال بعد از ترک کامل همسرتون اقدامی برای بارداری نداشته باشید .
موفق و موید باشید .