با سلام.دخترم یک سال و هفت ماه داره. خیلی بهانه گیره.اصلا به تنهایی بازی نمی کنه.و مدام میخواد که بهش آب بدیم تا بازی کنه و این درخواست رو ده بار انجام میده.ازم میخواد که براش از توو حیاط غوره بچینم و وقتی تموم میشه هی تکرار میکنه و اصلا از فکرش بیرون نمیاد. همش دوست داره بره بیرون و به در اشاره میکنه.اگه هر روز یه اسباب بازی جدید بخرم براش باهاش بازی می کنه؟چیکار کنم این آب خواستن و غوره خواستن و امثالش از سرش بیفته؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام.
تا جایی که میتونید باهاش بازی کنید و براش وقت بگذارید.بازی های درست و هدفمند نه کارهایی که شاید فعالیت خاصی رو دنبال نکنه.