بیرون رفتن کودک با اعضای خانواده

سلام مشاور محترم. من یک دختر سه ساله دارم مثل اکثر مادرها حساسم .حقیقتش من و پدرش به اندازه کافی پارک و تفریح میبریمش و اینکه بخواد با دیگران ( منظورم خانواده خودم و همسرم) به پارک یا هر جای دیگه بره مخالفم. به دلیل وضع جامعه و اتفاقایی که برای بچه ها میفته .اما پدر شوهرم هر روز میاد و دخترم رو میبره بیرون هر چی میگم نه نمیخواد گوش نمیدن. همسرم هم چون با پدرش رو در وایستی داره هیچی نمیگه.

سوال اولم اینه آیا کار من درسته که نمیزارم با کسی بره بیرون ؟

سوال دومم اینکه چطور به پدر شوهرم بگم که این کار رو بزاره کنار. که هم ناراحت نشه هم واقعا حرفم رو قبول کنه.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
متوجه نگرانی شما هستم حساس بودن با مراقب بودن فرق میکند همانطور که خودتان اشاره کردید شما حساس هستید واین حساسیت باعث عدم آرامش شما خواهد شد
اینکه من به عنوان والد اجازه ندهم فرزندم به جز خودم و همسرم با افراد قابل اعتماد مثل پدربزرگ .خاله .دایی و....  به گردش برود حامل این پیغام به کودک خواهد بود که دنیا محل ناامنی هست و نباید به کسی اعتماد کرد
فردا اگر در مهد کودکتان بخواهد اردو تفریحی برود نمیخواهید اجازه دهید؟
سعی کنید مادر مراقبی باشید نه مادر حساس
میتونید گاهی همراه پدر شوهرتان بروید تا خیالتان راحت شود که اوهم مثل شما مراقب کودک است
اگر سوالتان این بود که نمیخواهم کودکم بدعادت شود و هر روز بدون برنامه ریزی به پارک برود پیشنهاد میدادم که با پدر همسرتان صحبت کنید که در روزهای خاصی مثلا روزهای زوج این دیدار ها باشد تا کودکتان با نظم و قانون خانه آشنا شود ولی اینکه از ترس جامعه نمیخواهید کودکتان جایی برود خودتان و کودکتان را دچار اضطراب خواهید کرد