سلام من روی دندان عقلم تقریبا دراومده و بنظر میرسه که صافه، الان دو روزه لثه کنار دندان کمی ورم کرده و نمیتونم درست غذا بخورم یعنی داره جا باز میکنه؟ چون فشاری چیزی وارد نمیکنه به فک و بقیه دندون ها. و آیا جراحیش درد داره؟

اطلاعات تکمیلی

سن 18 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

دندانپزشک متخصص کودک

سلام اگر دندان کاملا روییده و دردی نداره دلیلی برای جراحی نیست لثه اون ناحیه ممکنه آزرده شده باشه.بهداشت دهانتون رو خوب رعایت کنید و اون ناحیه ملتهب رو با دهانشویه یا حتی آب نمک شستشو بدید.اگر تا سه چهار روز دیگه رفع نشد حتما به دندانپزشک مراجعه کنید.

تجربه شما

کامل در نیومده برای همین حتی اگر ورمش خوابید باز هم باید به دندانپزشک مراجعه کنم؟

@باراناااااااااااا

اگر مشکلتون رفع شد لازم نیست مراجعه کنید.