آمپول دکاپیتیل در سیکل آی وی اف

سلام خسته نباشید. ببخشید من در سیکل آی وی اف هستم برای انتقال جنین فریز

دکتر آمپول دکاپپتیل داده بود که زدم گفته بود تا 14روز پریود میشی که نشدم. میخواستم ببینم آیا باید دوباره آمپول بزنم یا امکانش هست که دو سه روز قبل یا بعد پریود بشم؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز بهتر است تا یک هفته دیگر صبر کنید احتمالا پریود می شوید و اینکه باید  به پزشک معالج خود که شرح حال کاملی از شما دارند ودر جریان وضعیت شما هستند  نیز اطلاع دهید موفق باشید.