خارش و زخم پوست

42 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من چند ساله پاهام و دست هام میخاره و زخم میشه و جای زخمش لکه های قهوه ای میمونه دکتر پوستم زیاد رفتم نمیدونم دیگه از چیه؟ لطفا کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص پوست، مو و زیبایی

درود. من هم نمیتونم ندیده تشخیص بدم. ولی احتمال زیاد یک نوع اگزمای مزمن هست که درمان داره و لازمش مراجعه به یه متخصص پوست است.

تجربه شما

منم همین مشکلو دارم البته من به خاطر رفتن به باشگاه و عجله داشتن با ژیلت خشک زدم از اون به بعد دچار خارش و به طبع اون زخم شدم منم دکتر زیاد رفتم تیکه برداری کرده گفت مشکلی نیست مسری هم نیست ولی خوب نمیشه .