عدم رابطه جنسی همسر بعد از بارداری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 202 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. من از وقتی باردار شدم شوهرم هیچ گونه رابطه عاطفی و زناشویی باهام نداره الان بچم یک سالشه در طول این مدتها یک بار با من رابطه داشته هر وقتم ازش میپرسم بهانه های متعدد برام میاره لطفا کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
حتما در این خصوص و نیز کم بودن میزان رابطه زناشویی خودتان با همسر ، خیلی صریح و روشن با ایشان صحبت کرده و کاملا شفاف نیز جواب همسرتان را دریافت کنید .
به هر حال در حال حاضر میزان رابطه زناشویی شما مطرح کننده کاهش میل جنسی همسرتان است .
در صورت عدم موفقیت در صحبت با همسرتان از یک روانپزشک و یا مشاور
زوج درمانی مشورت بگیرید .

تجربه شما

عزیزم شوهرم منم مثل شماست